Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vangjel BUSHI

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Mazhaj te Lushnjes. Ferma merret me kultivimin e domates, trangullit dhe pjeprit që prej shumë kohësh. Në fermë të gjitha prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues kimik. Fermeri ka nje eksperience te gjate ne bujqesi dhe blegtori. Per nevoja personale ne ferme kultivojne dhe perime te tjera.

Ferma Vangjel BUSHI
Adresa Fshati Mazhaj.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak.

Tranguj te gjate e te shijshem per sallate.

Domate
Domate 50 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos.

Domate e shijshme dhe e kultivuar bio.

Pjepër
Pjepër 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Pjeper i embel dhe shume i embel.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5