Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dionis VANGJELI

Prej shumë vitesh ferma merret me kultivin e mollës Gold,Starkingë. Hajdare. Gjithashtu ferma kultivon edhe kultura të tjera me të cilat plotëson nevojat e veta me produkte bujqësore. Një pjesë nga ky prodhim ferma e trregton. Prodhimet rriten në mënyrë natyrale pa stimulues të ndryshëm.

Ferma Dionis VANGJELI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut mjaft rezistent dhe i shijshëm, i pasur me karbohidrate dhe vitamina të cilat janë shumë të shëndetshme për trupin e njeriut. Përmban sasi lëngu, i cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmban anti oksidantë, të cilët tresin yndyrat dhjamore. Është rezistent në kohë dhe ruhet në magazine ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet i pasur me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe normalizon peshën trupore.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5