Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Alban DEMO

Ferme e re, e sapo hyre ne prodhim. Fermeri eshte teper i perkushtuar qe te jete sa me konkurues ne treg me prodhimin e tij.

Ferma Alban DEMO
Adresa Korce Bilisht km 22 Proger
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starking

Molle me cilesi te larte per arsye se dhe pemet jane te reja dhe te fuqishme. Punimi dhe kultivimi behen me plehra organike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5