Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Qani RUSI

Fermer i ri i kthyer nga emigrimi me nje pervoje pune jashte vendit eshte teper i perkushtuar per fermen e tij me siperfaqe prej 4 dynym, por qe ka premisa te shtohet.

Ferma Qani RUSI Ferma Qani RUSI
Adresa Korce Bilisht Mancurisht km 23
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 38 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Ky varietet molle eshte i paster dhe i shijshem. Gjithashtu, eshte rezistent dhe i kultivuar me plehra organike.

Mollë
Mollë 28 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Varitet i ri dhe i shijshem, i importuar nga italia. Eshte teper rezistent.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5