Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ahmet POGONI

Fermeri merret me kultivimin e patates, qepes dhe molles. Ka nje siperfaqe prej 17 dynym 5 dynym molle 7 dynym patate dhe 5 dynym qepe.

Ferma Ahmet POGONI
Adresa Korce Bilisht km 22 Proger
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 31 Lekë/kg

25,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Fabul

Patate cilesore, e rritur pa stimulues dhe teper e perdorur nga amvisat shtepiake. Kjo patate eshte shume e shijshme.

Qepë
Qepë 28 Lekë/kg

15,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Sturon

Nuk djeg, eshte e shijshme dhe perdoret gjeresisht ne kuzhinat shqiptare.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Teper rezistente, e rritur pa stimulues, e cila ndihmon ne aparatin tretes. Ruhet fare lehte ne kushte familjare.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5