Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Paul RUSI

Nje fermer i ri ne moshe, por me nje pervoje pune ne pemtari. Ka nje siperfaqe toke prej 10 dynym.

Ferma Paul RUSI
Adresa Korce Bilisht km 23 Mancurisht
Korçë

Email paul.rusi@yahoo.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grandesmith

Kjo molle eshte per diabetiket, e lengshme dhe e shijshme. Teper rezistente ruhet shume lehte ne kushte familjare.

Mollë
Mollë 38 Lekë/kg

11,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Molle e paster dhe cilesore, e cila mund te ruhet ne kushte frigoriferike dhe magazine.

Mollë
Mollë 52 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Cadel

Molle qe kultivohet nga pak fermere, por qe kohet e fundit eshte teper e kerkuar nga tregu vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5