Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Julian BASHA

Kjo ferme ndodhet ne Mazhaj te Lushnjes. Ketu kultivohen tranguj varietet zaneti, pjepervarietet dikti dhe miser i verdhe. Produktet ne kte ferme jane bio. Per nevojat e tyre ne ferme kane dhe pula deti.

Ferma Julian BASHA
Adresa Fshati Mazhaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 35 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Zaneti

Trangull bio per sallate.

Pjepër
Pjepër 65 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Dikti.

Pjeper i embel bio.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5