Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Edmond BASHA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Mazhaj te Lushnjes. Ketu kultivohen tranguj, pjeper dhe domate. Trangulli eshte varietet spartak, domatja varietet miranda dhe pjepri varietet i verdhe. Fermeri ka eksperience te gjate ne bujqesi.

Ferma Edmond BASHA
Adresa Fshati Mazhaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Trangull i gjate e i shijshem.

Pjepër
Pjepër 40 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Pjeper i embel i kultivuar bio.

Domate
Domate 75 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Miranda.

Domate e shijshme per sallate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5