Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mariol BUSHI

Ky fermer prodhon trangull, rrush, domate si dhe rrit disa gjela deti. Ai prodhon perkatesisht 200, 50 dhe 80 kunjtal per secilin produkt dhe rreth 20 gjela deti ne dhjetor. Fermeri ka vite eksperience dhe garanton cilesi te larte te prodhimit.

Ferma Mariol BUSHI
Adresa Fshati Mazhaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 60 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Produkt bio, i shijshem dhe i pershtatshem per tu bere turshi.

Rrush
Rrush 250 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Tavoline

Produkt cilesor, i shijshem dhe rezistent.

Domate
Domate 70 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: 19-48

Domate rezistente, produkt cilesor.

Gjela deti
Gjela deti 600 Lekë/kg

15 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Gjela deti te shijshem. Produkt i pershtatshem per pjekje dhe gjelle.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5