Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Viktor BUSHI

Kjo familje ka nje ferme te vogel ku prodhon kungull vendi rreth 7 kunjtal ne vit. Per konsum familjar fermeri prodhon rrush dhe perime te tjera si dhe rrit disa pula fshati.

Ferma Viktor BUSHI
Adresa Fshati Mazhaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kungull
Kungull 40 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shendetshem. Rekomandohet te konsumohet shpesh.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5