Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Edmond BUSHI

Ky fermer prodhon kungull dhe domate, reth 80 kunjtal per secilin produkt. Ai gjithashtu rrit disa gjela deti per konsum familjar.

Ferma Edmond BUSHI
Adresa Fshati Mazhaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kungull
Kungull 50 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shijshem dhe i shendetshem.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir

Prodhim bio, i shijshem per sallate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5