Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil KOLVANI

Ferma merret me frutikulturë edhe perimtari. Toka ku ferma ushtron këtë aktivitetin plehërohet me pleh organik. Çdo tre vite fermeri bën një ndërhyrje me pleh organik të marrë nga stallat ose nga pularitë përreth. Prodhimet janë shumë cilësore dhe rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues.

Ferma Vasil KOLVANI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 48 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një ndër varietet më dietike dhe tëshëndetshëm, ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, këshillohet të përdoret rregullisht nga personat që vuajnë nga mbipesha dhe tensioni I lartë, Eshtë rezistente dhe qëndron për një kohë të gjatë në magazine.

Mollë
Mollë 34 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Ky varietet është shumë dietik edhe i shëndetshëm për trupin e njeriut. Kuron sëmundjet si diabeti, tensioni, apo mbipesha.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë I shëndetshë përmbanë sasi të lartë lëngu në frut, I cili është shumë I shëndetshëm dhe I pasur me karbohidrate dhe vitamina, ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirson aparatin trretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Variete shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese, kultivuar me pleh organik dhe kimik, të pa prekur nga vrugu apo dëmtuesit e tjerë.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Variete me vlera të larta ushqyese të pasura me karbohidrate dhe proteina.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5