Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Theodhor KOLVANI

Ferma Theodhor Kolvani merret me kultivimin e mollës që prej shumë kohësh. në fermë të gjitha prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe pa stimulues kimik. parcelat ku ferma zhvillon këtë aktivitet. vaditet me përmbytje dhe uji merret nga puset që ka hapur fermeri.

Ferma Theodhor KOLVANI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 46 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Frut mjaft rezistent dhe I shijshëm I pasur me karbohidrate dhe vitamina tëcilat janë shumë tëshëndetshme për trupin e njeriut, përmbanë sasi lëngu I cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmbanë anti oksidantë tëcilët tresin yndyrat dhjamore, është rezistent në kohë dhe ruhet në magazine ose kushte frigoriferike.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet i pasur me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe normalizon peshën trupore.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë cilësor dhe i shëndetshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5