Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Thoma COBANI

Prej mëse 20 vitesh familja e Z Thoma merret me kultivimin e mollës. Toka plehërohet me pleh organik dhe kimik si plehërim plotësues, pjesa më e madhe e prodhimit tregëtohet, por një pjesë përdoret për të plotësuar nevojat e familjes.

Ferma Thoma COBANI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 33 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet i pasur me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe normalizon peshën trupore.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Molle e shijshme dhe me vlera te larta ushqyese. E rritur ne kushte natyrale, pa stimulues dhe insekticide .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5