Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Enver BUDANI

Kjo eshte nje ferme e vogel ne fshatin Cerme e Siperme te qytetit te Lushnjes. Ne kete ferme kultivohet vetem jonxhe e cila tregtohet me 550 lek per deng. Fermeri ka dhe shpeze per nevojat e tij.

Ferma Enver BUDANI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 550 Lekë/njësi

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe cilesore per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5