Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bardhi JAHO

Ferma Bardhi Jaho eshte nje ferme me siperfaqe 11000 meter katrore. Kjo ferme ndodhet ne Cerme te Lushnjes. Ketu kultivohet miser i verdhe. Misri eshte bio dhe sherben si ushqim per kafshet ose dhe per pergatitje mielli.

Ferma Bardhi JAHO
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe.

Miser qe sherben per pergatitjen e miellit te misrit ose per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5