Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim SINANI

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Cerme te Lushnjes. Ferma ka nje siperfaqje prej 6000 metra katroresh ne te vilen kultivon fare jonxhe dhe jonxhe. Jonxha eshte bio dhe perdoret per kafshet. Per nevojat e fermes ne ferme ka dhe shpeze ose perime te ndryshme.

Ferma Agim SINANI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Farë jonxhe
Farë jonxhe 600 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fare cilesore dhe me rendiment te larte.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/njësi

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e mire per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5