Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Celik AMATI

Kjo eshte nje ferme ne fshatin Cerme te Lushnjes. Ferma ka nje siperfaqje prej 12000 metrash katrore. Ne kete ferme kultivohet miser i verdhe dhe lule dielli. Produktet jane bio dhe te shendetshme.

Ferma Celik AMATI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fara lule dielli per konsum ose vaj.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe.

Miser bio per miell misri, kafshet ose per konsum njerezish.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5