Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben DISHA

Ferna Arben Disha ka nje siperfaqje prej 10000 metrash katrore dhe ndodhet ne Cerme te Lushnjes. Ne kete ferme kultivohet jonxhe dhe miser. Fermeri ka dhe fare jonxhe por e perdor cdo vit per te mbjelle jonxhen ne fermen e tij. Fermeri ka shume eksperience ne kultivimin e misrit dhe jonxhes.

Ferma Arben DISHA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/njësi

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe bio per kafshet.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser i perdorshem si ushqim per kafshet dhe per miell misri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5