Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arber BUDANI

Ferma Arber Budani ndodhet ne Cerme te Lushnjes. Ferma zoteron disa dhi prej te cilave prodhon produkte te ndryshme. Ketu do te gjeni djath dhie, gjize dhie dhe qumesh dhie. Produktet jane te pasterta dhe te shijshme. Dhite rriten me ushqime bio ne fusha.

Ferma Arber BUDANI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht
Qumësht 60 Lekë/kg

30 kg në 1 muaj

Varieteti: Dhie.

Qumesht i fresket dhe ditor per gatime te ndryshme ose konsum direkt.

Gjizë
Gjizë 3.000 Lekë/kg

40 kg në 1 muaj

Varieteti: Dhie.

Gjize e paster dhe e shijshme nga qumeshti i dhise.

Djathë
Djathë 700 Lekë/kg

120 kg në 1 muaj

Varieteti: Dhie.

Djath i shijshem dhe i fresket.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5