Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben MUSAKU

Ferma Arben Musaku ndodhet ne Cerme te Siperme te Lushnjes. Kjo eshte nje ferme e vogel, e cila rrit dhe tregton qingja. QIngjat jane te njome e te rritur ne fusha dhe fermeri shet mesatarisht 5 qingja ne nje vit. Ferma ka dhe nenprodukte te deleve por qe perdoren per nevojat e fermes dhe te afermve te saj.

Ferma Arben MUSAKU
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Dele
Dele 400 Lekë/kg

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Qengja te vegjel e te shijshem, te rritur ne fusha dhe pa stimulues kimik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5