Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevair HAKA

Ferma Xhevair Haka ndodhet ne fshatin Cerme e Siperme te qytetit te Lushnjes. Ne kete ferme ka shpeze dhe perime te ndryshme per nevojat e fermes. Ferma merret me rritjen dhe tregtimin e qingjave. Fermeri shet mesatarisht 8 qingja te njome ne vit. Qingjat rriten ne kullota dhe pa stimulues kimike. Nenproduktet e deleve si qumesh, lesh etj fermeri i mban per nevojat personale ose per rritjen e shendetshme te qingjave.

Ferma Xhevair HAKA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Dele
Dele 350 Lekë/kg

8 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Qingja te rritur ne kullota pa stimulues dhe ilace.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5