Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ristan CERMA

Ne Fermen "Ristan Cerma" mund te gjeni: Jonxh 5kv, Miser 30kv, Fasule kokerrmadhe 30kv; pata, rosa dhe vica

Ferma Ristan CERMA
Adresa
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 400 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Jonxhe

Jonxhe, ushqim per bagetine.

Misër
Misër 3.800 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Miser

Miser i pershtatshem si ushqim per kafshet.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerrmadhe

Fasule kokerrmadhe qe zien shpejt dhe ka shije te mire.

Viça
Viça 70.000 Lekë/krerë

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vic vendi

Vic vendi, ka mish te shijshem dhe te shendetshem.

Rosa të egra
Rosa të egra 1.500 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Rosa edhe pata

Rosa edhe pata te rritura ne fushe.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5