Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Erjon TOSHKU

Ferma Erjon Toshku ndodhet ne fshatin Cerme e Siperme te Lushnjes. Me nje siperfaqje prej 10000 metrash katror, kjo ferme merret me kultivimin e jonxhes dhe misrit. Jonxha eshte varietet vendi ndersa misri varietet i bardhe. Fermeri mban per vete faren e jonxhes ne menyre qe ta rimbjelle cdo vit.

Ferma Erjon  TOSHKU
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 550 Lekë/njësi

7,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e thate per kafshet.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

18,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe.

Miser per kafshet ose per njerezit. Sherben dhe per pergatitje mielli misri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5