Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shpetim DISHA

Ky fermer prodhon 12 dylym lule dielli dhe rreth 10 dylym miser ne vit. Fermeri ka vite qe kultivon keto produkte karakteristike te zones. Per konsum familjar ai mbjell dhe pak rrenje perime.

Ferma Shpetim DISHA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe.

Miser i shijshem te konsumohet i pjekur ose i zier.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

1,100 kg në 12 muaj

Varieteti: E zeze.

Fara lule dielli te shijshme per tu konsumuar dhe te mira per vaj lule dielli.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5