Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Blendi DISHA

Ne kete ferme do te gjeni lule dielli, miser dhe fasule. Fermeri prodhon perkatesisht 30, 13 dhe 3 dylym per secilin produkt. Ketu produktet jane bio, teper te shijshme dhe te shendetshme.

Ferma Blendi DISHA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr vogel.

Kjo fasule zien shpejt, ka shije te mire.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: E zeze.

Fare lule dielli e shijshme dhe per vaj.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

32,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid per kafshet.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr madhe.

Produkt ipasur me vitamine E

aqif Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

prodhime te shkelquera ja vlen qe ti blesh

altin Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Shume produkte te mira bio

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5