Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Baftiar HIDA

Ferma Baftiar Hida ndodhet ne fshatin Cerme e Siperme te qytetit te Lushnjes. Ferma ka nje siperfaqje prej 6000 metrash katror ne te cilen kultivon lule dielli. Fermeri ka dhe shpeze dhe frutore per nevoja personale. Produkti eshte i kultivuar bio.

Ferma Baftiar HIDA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fara lule dielli per konsum direkt ose per pergatitje vaj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5