Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Muharrem SMALLA

Ne kete ferme do te gjeni miser, grure dhe lule dielli. Fermeri prodhon perkatesisht 8, 25 dhe 5 dylym produkt ne vit. Fermeri ju garanton prodhim bio, te shijshem dhe cilesor.

Ferma Muharrem SMALLA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid qe sherben me shume si ushqim kafshesh.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Grure i shijshem per miell.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

550 kg në 12 muaj

Varieteti: E zeze.

Fara lule dielli te shendetshme. Konsumohen direkt ose per vaj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5