Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Elton MUJA

Ferma Elton Muja ka nje siperfaqje prej 30000 metrash katrore. Kjo ferme e madhe ndodhet ne fshatin Cerme e Siperme te Lushnjes. Fermeri merret me kultivimin e misri varietet i verdhe dhe jonxhes. Ne kete ferme ka gjithashtu lloje te ndryshme shpezesh, kafshesh pune dhe frutash e perimesh por per nevojat e fermerit.

Ferma Elton MUJA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/njësi

32,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e thate qe sherben si ushqim per lopet.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

34,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser bio per kafshet, njerezit ose per miell misri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5