Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ismail GJONI

Ne kete ferme do te gjenimiser, rreth 4 dylym. Fermeri eshte i njohur ne treg per cilesi te mire. Per konsum familjar ai ka mbjelle disa rrenje vresht.

Ferma Ismail GJONI
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt qe perdoret si ushqim per bagetine.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5