Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Lloqi SEMA

Tek Lloqi Sema, mund te gjeni trangull danez, domate Bela, patellxhan Vendi. Produktet jane bio dhecilesore.

Ferma Lloqi SEMA
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Tranguj
Tranguj 40 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Trangull Danez

Produkt bio, i shijshem,cilesor.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Domate Bela

Domate varietet, Bela

Patëllxhan
Patëllxhan 50 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Patellxhane vendi

Patellxhane vendi

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5