Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ramazan BUDANI

Ne kete ferme do te gjeni 4 dylym miser dhe 15 kunjtal lule dielli. Here pas here fermeri kultivon pak fasule. Prodhimi eshte bio.

Ferma Ramazan BUDANI
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt qe sherben siushqim per kafshet.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Produkt i pasur me vitamine E, shume e nevojshme per organizmin e njeriut.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5