Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shefik GJUZA

Ky fermer shet 8 qengja ne vit. Mishi i tyre eshte i shijshem dhe i shendetshem sepse qengjat jane rritur ne natyre. Fermeri kultivon edhe disa fruta perime per konsum familjar.

Ferma Shefik GJUZA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 350 Lekë/kg

8 krerë në 12 muaj

Varieteti: Rrace

Qengjat kane mish te shijshem dhe te shendetshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5