Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dervish ELMAZI

Ky fermer shet miser dhe jonxhe, perkatesisht 30 dhe 10 dylym ne vit. Prodhimi eshte cilesor. Per konsum familjar fermeri ka mbjelle pak fruta dhe perime.

Ferma Dervish ELMAZI
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt qe sherben si ushqim per kafshet.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

1,000 kg në 12 muaj

Produkt qe sherben si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5