Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mujdin RESTELICA

Ky fermer shet rreth 20 qengja ne vit. Mishi i tyre eshte i shijshem dhe i shendetshem sepse ata jane rritur ne natyre. Per konsum familjar fermeri kultivon pak renje perime dhe pak vresht.

Ferma Mujdin RESTELICA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 400 Lekë/kg

200 krerë në 12 muaj

Varieteti: Rrace

Qengjat kane mish te shijshem sepse jane rritur ne natyre.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5