Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Llambro SERI

Ferma kultivon mollë Starkingë,Janagold,edhe Gold.

Në fund të sezonit ferma arrinë të ketë një frut cilësor dhe sasi prej 24 ton prodhim.

Ferma Llambro SERI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollët janë plehëruar me pleh organik, dhe janë trajtuar me preparate për ti mbrojtur nga sëmundjet.

Mollë
Mollë 38 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Mollë cilësore dhe mjaft rezistente .

Mollë
Mollë 46 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Ky varietet është një varietet shumë cilësor, edhe me rendiment të lartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5