Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shpendi HOXHAJ

Në fermë kultivohet qepë, patate dhe speca. Sasia e prodhimit që ferma arrinë të vjelë është shumë cilësore dhe e shëndetshm. Ferma përdor pleh organik dhe vaditje me përmbytje.

Ferma Shpendi HOXHAJ
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 25 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Varietet me rendiment të lartë, shumë cilësore dhe e shëndetshme.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

18,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shijshme në konsumim, e rritur në mënyrë natyral.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Specat tregëtohen për konsum ose konservim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5