Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Renis HOXHA

Ferma kultivon prej shumë vitesh qepë, patate, edhe speca, të cilat i tregëton por përdor edhe për konsum familjar.

Toka ku ferma ushtron këtë aktivitet prej 18 vitesh plehërohet cdo 2 vite me pleh organik dhe vaditet me përmbytje. Për prodhimet përdoren vetëm preparate mbrojtës nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Ferma Renis HOXHA
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 29 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Ky varietet ka rendiment të lartë dhe kokrrat e qepës rriten mesatarisht në 350 gr. Ruhet në magazinë ose në kushte frigoriferike.

Patate
Patate 32 Lekë/kg

21,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate me vlera ushqyese, e rritur në mënyrë natyrale. Është një varietet me rendiment të lartë dhe shumë rezistent në kohë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Speca shumë cilësor dhe të pa prekur nga sëmundjet, të cilët konsumohen të freskët ose turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5