Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dervish HYSENLLARI

Ky fermer tregeton 10 dylym miser dhe 14 dylym grur. Ai ka disa vite qe kultivon keto produkte dhe garanton cilesi te larte. Per familjen e tij fermeri ka mbjelle disa rrenje perime.

Ferma Dervish HYSENLLARI
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produktisherben si ushqim per kafshet.

Grurë
Grurë 35 Lekë/kg

1,400 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt me rendiment te larte per miell.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5