Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ardian BICAKU

Ky fermer shet nje lop ne vit. Lopa ka rendiment te larte ne dhenien qumesht dhe gjithashtu ka mish te shijshem. Per konsum familjar fermeri ka mbjelledisa rrenje perime.

Ferma Ardian BICAKU
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lopë
Lopë 150.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Lopa eshte qumeshti dhe ka rendiment te larte.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5