Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jurgen MURATI

Ky fermer tregeton lule dielli, fasule dhe miser, perkatesisht 10 dylym, 20 kunjtal dhe 200 kunjtal. Fermeri garanton produkte cilesore dhe te shijshme fal eksperiencen shumevjecare.

Ferma Jurgen MURATI
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr madhe

Produkt bio, i pasur me vitamine E.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr vogel.

Fasule qe zien shpejt dhe ka shije te mire.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt qe sherben si ushqim per bagetine.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5