Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Petrit LUKA

Ky fermer prodhon miser dhe dengje jonxhe reth 2000 njesi ne vit. Per konsum familjar fermeri ka pak vresht dhe disa perime.

Ferma Petrit LUKA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

2,000 dëngje në 12 muaj

Produkt qe sherben si ushqim per kafshet.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produktisherben si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5