Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gaz DODA

Ky fermer prodhon dhe shet miser, jonxhe dhe lule dielli perkatesisht 10, 20 dhe 8 dylym ne vit. Fermeri ka vite eksperience dhe garanton cilesi te larte. Produktet i perdor dhe per vete.

Ferma Gaz DODA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 39 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid per kafshet.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e thate qe u sherben kafsheve si ushqim.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

1,800 kg në 12 muaj

Varieteti: E zeze.

Fara lule dielli te shijshme per konsum direkt dhe te mira per vaj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5