Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gentjan GJUZA

Ky fermer prodhon miser, jonxhe dhe lule dielli perkatesisht 4, 6 dhe 4 dylym ne vit. Fermeri garanton cilesi prodhimi dhe eshte i njohur ne treg.

Ferma Gentjan GJUZA
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

12,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser i verdhe hibrid, per kafshet ose per buke misri.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e thate e shendetshme per kafshet.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: E zeze.

Fara te vogla e te shendetshme lule dielli.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5