Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Idajet BAHITI

Ky fermer prodhon 5 dylym jonxhe dhe 10 dylym miser ne vit. Jonxha shitet 500 lek dengu, kurse misri 40 leke per kilogram. Fermeri ka disa produkte te tjera si domate dhe speca per vete.

Ferma Idajet BAHITI
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser i verdhe qe sherben si ushqim per kafshet.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e mire dhe e thate qe u sherben kafsheve barngrenese si ushqim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5