Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Besi ALLA

Ky fermer prodhon dhe shet miser dhe jonxhe, perkatesisht 8 dhe 10 dylym ne vit. Ai gjithashtu rrit disa shpeze per konsum familjar.

Ferma Besi ALLA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt qe sherben si ushqim per kafshet.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

1,000 kg në 12 muaj

Produkti sherben si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5