Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tafil GJUZA

Ky fermer prodhon miser dhe fasule, 6 dhe 2 dylym ne vit. Fasulet ziejne shpejt dhe jane prodhim bio. Per konsum familjar fermeri rrit disa shpeze.

Ferma Tafil GJUZA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 35 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt i pershtatshem si ushqim per kafshet.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr madhe

Produkt qe zien shpejt, i shijshem dhe me vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5