Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ylli SHEZA

Ky fermer mbareshtron dhe shet pula deti, dele dhe qengja, perkatesisht 30, 10 dhe 50 koke ne vit. Mishi i tyre eshte i shijshem sepse jane rritur ne natyre. Fermeri garanton cilesi te larte.

Ferma Ylli SHEZA
Adresa Fshati Cerme Sektor.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Pula Deti
Pula Deti 700 Lekë/kg

30 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Pulat kane mish te shijshem sepse jane ritur ne natyre.

Dele
Dele 200 Lekë/litër

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Rrace

Delet kane mish te shijshem dhe te shendetshem, produkt teper i pelqyer.

Qengja
Qengja 400 Lekë/kg

50 krerë në 12 muaj

Produkt cilesor i garantuar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5