Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agim PLLAJA

Ferma merret me kultivimin e mollës, qepës, edhe patates. Në fermë përdoret plehu organik si plehërim bazë dhe ai kimik si plotësues. Gjithashtu edhe ai i gjelbër, i cili përdoret për doret për pemtoret. Fermeri ka hapur disa puse për vaditjen e parcelave, por ka siguruar edhe agregatet përkatëse për cdo kulturë.

Ferma Agim PLLAJA
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 48 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme, konsumohet e freskët ose për konservim, shumë rezistente në kohë, ruhet ne frigorifer ose ne magazinë.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut. Normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirëson aparatin tretës. Ëshë frut që gjendet në çdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Frut mjaft rezistent dhe i shijshëm, i pasur me karbohidrate dhe vitamina të cilat janë shumë të shëndetshme për trupin e njeriut. Përmban sasi lëngu, i cili ul nivelin e sheqerit në gjak dhe përmban anti oksidantë të cilët tresin yndyrat dhjamore. Është rezistent në kohë dhe ruhet në magazine ose kushte frigoriferike.

Patate
Patate 32 Lekë/kg

35,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Varietet me vlera të larta ushqyese, rritur në mënyrë natyrale dhe shumë rezistente në kohë.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

13,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fasule shumë cilësore dhe me vlera të larta ushqyese, shumë e shijshme në konsumim dhe ziejnë shumë shpejt.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5