Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Refat BUDANI

Ferma Refat Budani ndodhet ne fshatin Cerme ne qytetin e Lushnjes. Kjo eshte nje ferme e vogel e cila ka rrush. Ne kete ferme me rrush prodhohet raki. Rakia eshte e paster dhe shume e mire. Fermeri e perdor dhe vete. Per nevojat e tyre ne ferme kane dhe produkte te tjera.

Ferma Refat BUDANI
Adresa Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Raki rrushi
Raki rrushi 600 Lekë/kg

70 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Raki e forte dhe e paster pa hile.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5